Aanbod

Kinderen/jongeren: 6-18 jaar

Als kind of jongere kun je een tijdje niet zo lekker in je vel zitten. Dit kan komen doordat je gepest wordt op school, onzeker of faalangstig bent, het moeilijk hebt met de scheiding van je ouders, etc… Samen met jou, je gezin en school ga ik kijken wat je nodig hebt om jezelf fijner en veiliger te voelen. Als dat gevoel er weer is, kun je weer open  staan voor de leuke én spannende dingen in je leven.

kind
_DSF1833a.warmfilter
pop r

Met wat voor situaties kun je bij mij terecht?

“Jonas is bang in het donker. Iedere avond als hij naar bed gaat, hoort hij hoe mama en papa ruzie maken. Jonas slaapt slecht, is moe op school. Hij is snel geïrriteerd en maakt ruzie met andere kinderen. De juf vindt  zijn gedrag in de klas niet oké”.

“Sophie is iedere woensdag ziek. Dan is juf Anke in de klas. Juf Anke heeft een harde stem en Sophie is bang voor haar. Mama had het eerst niet door, maar nu wel. Nu moet ze wel naar school maar ze is nog steeds bang”.

“Sem zit nooit stil, hij is snel afgeleid op school. Ook thuis is hij met van alles bezig en bouwt en knutselt de mooiste kunstwerken. Sem kan s avonds niet slapen. Zijn hoofd zit vol. Hij gaat wel 4 keer naar beneden, papa en mama worden boos op hem. Sem wordt er verdrietig van; hij kan er toch ook niks aan doen”.

“Imme houdt niet van harde stemmen, harde geluiden en onverwachte bewegingen. Ze houdt haar handen op haar oren. Vooral de pauzes vindt ze verschrikkelijk. Ze is iedere dag blij als mama of papa haar op komt halen van school. Imme gaat niet graag naar school. Iedere dag moet ze huilen als ze wordt weggebracht. Ze haat school”.

Herken je een van deze situaties?

Of zijn er andere situaties waar je zorgen over hebt? Neem dan contact met me op.

Volwassenen

Soms loopt het leven anders dan je had verwacht. Je voelt je niet meer prettig op je werk, je slaapt slechter, je bent sneller boos of geïrriteerd. Of een andere situatie kan zijn dat je relatie uit gaat en je daardoor  behoorlijk van slag raakt. “Wat is er aan de hand met me?”, vraag je jezelf af. Ook kan het zijn dat je op een punt bent gekomen waarop je het prettig vindt om met iemand te sparren over waar je staat en je behoefte hebt aan een verandering of nieuwe koers.

Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor je je niet meer zo voelt als je gewend bent. Oude patronen en/of overtuigingen kunnen in de weg zitten in je huidige leven. Maar hoe kun je deze achter je laten en er andere voor in de plaats krijgen? Dit is niet altijd makkelijk, omdat patronen hardnekkig kunnen zijn en overtuigingen diep. Soms brengen ze jou onbewust iets wat je nog niet helemaal los durft te laten. Dan kan ik je ondersteunen deze patronen en de betekenis er van in je leven te onderzoeken.

Door middel van gesprekken, methodieken en zelfreflectie kun jij hier inzicht in krijgen en bewust zijn over deze patronen/overtuigingen ontwikkelen. Dat zal je uiteindelijk vooruit helpen met minder ballast en meer keuze vrijheid om jou leven op jou manier te leven!

volwassenen

Heb je iets anders waar je hulp bij nodig hebt?

Laat het me weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Groepsaanbod

Intervisie voor teams, collega’s en bedrijven.

team

Tijdens intervisie ben je bezig met je persoonlijke ontwikkeling binnen je vakgebied. Samen met jou en je collega’s onderzoeken jullie met elkaar hetgeen er schuurt in je dagelijkse praktijk. Daar liggen je ontwikkelkansen en kun je groeien en leren. Binnen een veilige setting onderzoeken we op een creatieve en actieve manier via wisselende methodes wat er speelt voor jou en hoe je hier mee aan de slag kunt.

Het is een proces waarbij het hele team betrokken is en waar ieder zijn leermomenten uit kan halen. Vaak is er per keer 1 inbrenger (hooguit 2) met een voor hem/haar actuele situatie. Tijdens de bijeenkomst is een onderzoekende en respectvolle houding van iedereen de basis om met elkaar te werken. Het is een kadootje voor jou en het team om zo tot meer samenwerking, verbinding en persoonlijk inzicht in professioneel handelen te komen!

Overig groepsaanbod: op deze pagina staat in de toekomst informatie over trainingen en cursussen die ik samen met collega’s geef op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Aanmelden voor het groepsaanbod

Wil je meer weten over mogelijkheden of wil je aanmelden? Neem vrijblijvend contact met me op.

Over mij

Mijn naam is Liesbeth, 46 jaar, samenwonend met Rob en moeder van 2 prachtige kinderen. We hebben een.....

Lees meer

Werkwijze

Als je contact met me opneemt dan maken we samen een afspraak om kennis te maken met elkaar....

Lees meer

Praktische informatie

Voor meer praktische informatie en tarieven.

Lees meer
Scroll naar top