Aanbod

Coaching & Energetische therapie volwassenen

Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor je je niet zo voelt als je gewend bent. Je slaapt slecht, hebt fysieke klachten of voelt je psychisch onstabiel. Oude patronen en/of overtuigingen kunnen in de weg zitten in je huidige leven. Maar hoe kun je deze achter je laten en er andere voor in de plaats krijgen? Dit is niet altijd makkelijk, omdat patronen hardnekkig kunnen zijn en overtuigingen diep. Soms brengen ze jou onbewust iets wat je nog niet helemaal los durft te laten. Dan kan ik samen met jou deze fysieke- en emotionele klachten, patronen, overtuigingen en de betekenis er van in je leven onderzoeken middels gesprekken en Malvatherapie.

Malvatherapie is een energetische therapie waarbij op een holistische wijze gekeken wordt naar jouw klacht of probleem.
Holistisch wil zeggen dat er verder gekeken wordt dan alleen de klacht zelf. Er wordt gekeken naar de reguliere lichamelijke klacht, naar de psycho-sociale invloeden daarop en de energetische oorzaken. Oftewel, er wordt gekeken naar het lichaam, geest én ziel die je bent. Door deze manier van kijken ga je beter begrijpen waarom er zich iets voordoet in je leven op het gebied van gezondheid en welzijn.

Malvatherapie gaat over het in balans brengen van lichaam, geest en ziel. Ik kijk naar jou als persoon, want iedereen is uniek. Door de vele specifieke lichaamsgerichte behandelingen kan ik bij jouw vraag en klachten passende behandelsessies geven. Dit zal voor iedere persoon anders zijn want niemand is hetzelfde en ervaart hetzelfde. Het resultaat is dat je de energie weer voelt stromen, beter in balans bent en tot rust en ontspanning kunt komen. Je fysieke klachten nemen af en psychisch zit je beter in je vel.

Behandelmethodes:
- Chakrabehandelingen
- Aurabehandelingen
- Energetische massages
- Meridiaanbehandelingen
- Lichaamsmassages
- Haptonomsiche behandelingen
- Magnetiserende behandelingen
- Lichttherapie
- Kleurtherapie
- Edelstenen & Kruiden
- Regressietherapie

praktijkruimte 2
praktijkruimte 3
praktijkruimte 1

Een afspraak maken of meer informatie nodig?

Laat het me weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Coaching en begeleiding van kinderen en hun omgeving

Als kind of jongere kun je een tijdje niet zo lekker in je vel zitten. Dit kan komen doordat je gepest wordt op school, onzeker of faalangstig bent, het moeilijk hebt met de scheiding van je ouders, etc… Samen met jou, je gezin en school ga ik kijken wat je nodig hebt om jezelf fijner en veiliger te voelen. Als dat gevoel er weer is, kun je weer open  staan voor de leuke én spannende dingen in je leven.

kind
_DSF1833a.warmfilter
pop r

Met wat voor situaties kun je bij mij terecht?

“Jonas is bang in het donker. Iedere avond als hij naar bed gaat, hoort hij hoe mama en papa ruzie maken. Jonas slaapt slecht, is moe op school. Hij is snel geïrriteerd en maakt ruzie met andere kinderen. De juf vindt  zijn gedrag in de klas niet oké”.

“Sophie is iedere woensdag ziek. Dan is juf Anke in de klas. Juf Anke heeft een harde stem en Sophie is bang voor haar. Mama had het eerst niet door, maar nu wel. Nu moet ze wel naar school maar ze is nog steeds bang”.

“Sem zit nooit stil, hij is snel afgeleid op school. Ook thuis is hij met van alles bezig en bouwt en knutselt de mooiste kunstwerken. Sem kan s avonds niet slapen. Zijn hoofd zit vol. Hij gaat wel 4 keer naar beneden, papa en mama worden boos op hem. Sem wordt er verdrietig van; hij kan er toch ook niks aan doen”.

“Imme houdt niet van harde stemmen, harde geluiden en onverwachte bewegingen. Ze houdt haar handen op haar oren. Vooral de pauzes vindt ze verschrikkelijk. Ze is iedere dag blij als mama of papa haar op komt halen van school. Imme gaat niet graag naar school. Iedere dag moet ze huilen als ze wordt weggebracht. Ze haat school”.

Herken je een van deze situaties?

Of zijn er andere situaties waar je zorgen over hebt? Neem dan contact met me op.

Groepsaanbod: VrouwenKRACHTcirkels

Aansluiten bij de natuurlijke flow van het leven en de natuur.

VrouwenKRACHTcirkel 2022-2023

Volop nagenietend van een heerlijke zomer is het weer tijd om plannen te maken voor een nieuwe serie vrouwenKRACHTcirkels. Ze zullen wederom op maandag zijn. We gaan met de seizoenen mee bewegen wat zoveel inhoud dat de oefeningen en meditaties afgestemd zullen worden op de herfst, winter, lente en zomer. Want elk seizoen heeft zijn kwaliteiten en het is goed om je lichaam, geest en ziel zoveel als mogelijk te laten aansluiten bij de natuurlijke flow van het leven en de natuur.

We zullen gebruik maken van ademhalingsoefeningen, lichaamswerk, muziek, dans & beweging en meditatie. Ook zal er gelegenheid zijn om met elkaar te delen wat er in je leeft. Dit praten gaan we wel wat beperken want het kan de beleving al veranderen en het is juist zo fijn een ervaring mee te nemen welke zijn eigen weg gaat vinden in jou lichaam, geest en ziel en waarbij inzicht eventueel later mag ontstaan.

foto bloemen

De data:
12 sept
10 oktober
14 november
12 december
9 januari
13 of 20 febr.
13 maart
10 april
15 mei
12 juni
10 juli

We werken met een vast groepje waar instromen tussentijds mogelijk is. Mocht de groep te groot worden dan komt er een extra avond bij op een andere dag.

Aanmelden voor de VrouwenKRACHTcirkels

Wil je meer weten over mogelijkheden of wil je aanmelden? Neem vrijblijvend contact met me op.

Over mij

Mijn naam is Liesbeth, samenwonend met Rob en moeder van 2 prachtige kinderen. We hebben een.....

Lees meer

Werkwijze

Als je contact met me opneemt dan maken we samen een afspraak om kennis te maken met elkaar....

Lees meer

Praktische informatie

Voor meer praktische informatie en tarieven.

Lees meer
Scroll naar top